Slide toggle

Λίγα λόγια για Εμάς

"Ψάχνω συνεχώς για νέα σχέδια. Μόλις βρω την εικόνα που μου αρέσει, σχεδιάζεται στο κομπιούτερ και στη συνέχεια όλα γίνονται πάνω στο γυαλί" Μίνα Παπαβασιλείου

Κάθε καθρέπτης του εργοστασίου επεξεργασίας γυαλιού είναι φτιαγμένος στο χέρι με αστείρευτο κέφι, μεράκι και γνώσεις.

Πώς θα μας βρείτε;

Δε - Πα: 08:30 - 18:30 3ο χλμ. Καστοριάς – Κολοκυνθούς, Τ.Κ. 52050 24670 71888 24670 71888 info@glass4u.gr

Αποστολές – Επιστροφές – Όροι Χρήσης

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η παραγγελία αποστέλλεται στη διεύθυνση του παραλήπτη με την εταιρεία courier ACS. Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων διαφορετικών των παραγγελθέντων κατ’ είδος, ποσότητα ή λόγω ελλείψεων ιδιοτήτων που έχουν συμφωνηθεί, ο πελάτης – χρήστης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους και της αντικατάστασής τους με έξοδα της επιχείρησης και με τον τρόπο που θα υποδείξει η τελευταία.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί  από την επιχείρηση , ο πελάτης δικαιούται στην επιστροφή του προϊόντος με δαπάνη της επιχείρησης και εφόσον πράγματι  υφίσταται κατασκευαστικό ελάττωμα.

Η επιστροφή για αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν κατά την αποστολή.

Η επιχείρηση υποχρεούται στην αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος, άλλως στην επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος, ενώ στην περίπτωση επιστροφής κατεστραμμένου προϊόντος, η επιχείρηση δεν υποχρεούται στην επιστροφή αυτού.

Η επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα γίνεται εντός δέκα πέντε (15) συνεχόμενων ημερών από την παράδοση.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από την επιχείρηση,  η επιστροφή  προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πραγματοποιείται μέσω courier ή άλλης μεταφορικής εταιρίας. Στις περιπτώσεις επιστροφής , o πελάτης βαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής προς την επιχείρηση και η επιχείρηση βαρύνεται με τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος ή επισκευασμένου προϊόντος.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Ο πελάτης – χρήστης  έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων

Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του χωρίς να έχει γίνει χρήση, σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά με αντικαταβολή στο courier, είτε με μεταφορά ποσού σε λογαριασμό τραπέζης. Οι λογαριασμοί τραπεζών εμφανίζονται μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία.

Σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω του online συστήματος πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ιστότοπος  www.kathreftes.gr  αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων του διαδικτύου που δημιούργησε η βιοτεχνία υάλου – καθρέπτες της Παπαβασιλείου Ασημούλας του Δημητρίου (3ο χιλ. Καστοριάς – Κολοκυνθούς τηλ. 2467071888 – 6944681016  Fax: 2467071888  e-mail:  minapapa@otenet.gr ΑΦΜ 0471668475 Δ.Ο.Υ. Καστοριάς), με σκοπό την ηλεκτρονική πώληση καθρεπτών και παντός είδους διακοσμητικών υάλου  και η συμμετοχή των πελατών –  χρηστών στον ιστότοπο αυτό διέπεται από τους ακόλουθους όρους.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης  και συναλλαγών του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο με την υποχρέωση ενημέρωσης των καταναλωτών μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος και δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών σ’ ότι αφορά την ταυτότητά της και τα πωλούμενα προϊόντα της.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών από την μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής τους για οποιαδήποτε αιτία.

Δεν εγγυάται την διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (όπως  πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν». Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος, Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Facebook
Instagram
Pinterest